2015 – 2016

Vandaag is de laatste dag van het jaar 2015 en dan ga je uiteraard terug kijken op het afgelopen jaar.

Het is een jaar geworden met veel downs… maar ook wel zeker met een flink aantal ups… Ik heb dit jaar veel gehuild, uit frustratie, uit onmacht, uit verdriet, uit wanhoop… Maar heb ook veel gelachen, veel genoten, veel gezien, vele inzichten weten te verkrijgen en veel gezucht en ben onverdroten doorgegaan.

Ik ben nog meer op zoek gegaan naar wie ik nu eigenlijk ben, wat ik nu eigenlijk wil en wat ik anderen nu werkelijk kan bieden.

Ik ben aan de slag gegaan met alle gekke beleidsbeslissingen die door een overheid of een gemeente gemaakt worden en die bijna niet uitvoerbaar zijn voor de werkvloer.

Ik heb me verbaasd over de Keyboardwarriors en me verbaasd over de heftigheid van reacties op bepaalde onderwerpen zoals Zwarte Piet en de Vluchtelingencrisis.

Ik heb geluisterd en gezucht om de onbaatzuchtige handelingen van onbekenden voor en naar onbekenden. Hoe mooi en open en vrijgevig de mens toch kan zijn. Een klein herstel in het geloof van de mensheid.

2015 is voor mij eigenlijk echt ingepakt in het volgende nummer;

James Bay – Let It Go – YouTube

Gisteren hoorde ik van mijn liefste vriendinnetje de volgende wijsheid welke ik echt in 2016 ga toepassen;

wolfpack

Met de toevoeging ‘A lone wolf will die eventually’

Ik mag 2016 starten met een nieuwe baan, waarbij bovenstaand ook echt zal gelden.  Zelfstandig zijn binnen een nieuw te vormen team en toch een eenheid vormen als het erop aan komt… heerlijk wat een uitdaging.

En de wolfpack, gevormd door mijn vriendinnen en dierbaren, ik zal ze in 2016 meer koesteren, meer betrekken, meer benaderen om vooral de kracht te vinden, uit te breiden en te gebruiken om gezamenlijk naar een hoger plan te komen. Wij gezamenlijk kunnen dit, wij gezamenlijk gaan het waarmaken… omdat wij THE WOLFPACK zijn…

Dus ik laat mijn tanden zien, schud 2015 van me af en ga in een gestaag tempo alle uitdagingen van 2016 aan, omdat ik weet dat zij met mij zijn!!!

WHOOOOOHOOOOOOOO

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s