Monsanto

Ik ben er eigenlijk een beetje verdrietig van, onthutst van, misselijk van….. de blog van DE STILLE WAARHEID van 11 juni 2015 heeft mij gewoon weten te schokken. En dit tezamen met de video van Time2wakeup.me van 15 juni 2015…. het maakt me bijna sprakeloos

Wij mensen, als soort achten onszelf zo hoog, zo almachtig, dat we nu hebben besloten dat er op groente en fruit, welke gecreëerd is door Moeder Natuur, nu patenten worden geheven, omdat er nu gedacht wordt dat wij deze gegeven zaken verbeterd kunnen reproduceren. En dat er dus eindelijk echt op verdiend kan worden, doordat we kleine volkstuintjes, kleine tuintjes van gewone burgers en buitenlui nu een boete, een royalty kunnen opleggen als er ook maar 1 miniem spoortje van het gemodificeerd zaadje in onze grond te vinden in.

Zaadjes, pitjes, bloempjes… de wind verspreid en verbreid het groeigebied van bepaalde groenten en fruit. En nu zullen dat dus zaadjes zijn waar dan een menselijke stempel op zit…want wij de mens zijn zo goed, wij zijn de bedenkers en de makers van zaadjes…. en oh als jij dat ook wilt, als je überhaupt die bepaalde groente of fruit wilt eten, zul je er voor moeten betalen. En kan je dat niet, dan heb je pech.

Ik wil niet doemdenken, ik wil niet negatief denken, omdat negatieve gedachten ook negatieve acties oproepen. Maar op dit moment met het ‘ja’ zeggen tegen Monsanto en consorten, heb ik een heel negatief gevoel.

Wij zullen er niet direct iets van merken, want tja in de schappen van de supermarkten kopen we toch gedachteloos wat voor het grijpen ligt. Maar die kleine boertjes in landen waar ze het niet zo breed hebben. Of waar juist dat gezin nog bij elkaar is, omdat ze zelf wat groenten en fruit kunnen verbouwen en dus kunnen leven….Juist zij zullen hier heel hard door getroffen worden….

De overheersing van de mens komt nu steeds meer en meer dichterbij…. straks zul je voor elke ademtocht moeten betalen, want tja ook dat kunnen ze modificeren… lucht en daar zul je dan ook patent op kunnen vragen en mensen voor laten betalen, want tja lucht hebben we nodig en is maakbaar in de ogen van de superrijken…

Ik laat mijn hoofdje nu nog even van de zon en de vrije lucht genieten, nu het nog kan… en vraag een ieder nog eens na te denken over het zwijgen van de media over deze levensbeslissende gebeurtenis…. het ja zeggen op het patenteren van zaadjes… het is grofweg schandalig….

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s