Vreemdgaan

Oké ik ga toch proberen om mijn gedachten met jullie te delen…

Ik verbaas me eigenlijk al langere tijd over het concept ‘second love’ en ‘Victoria Milan’ en meer van dat soort site, welke eigenlijk propageert dat vreemdgaan in deze samenleving, in deze tijd mag. Het is nu zelfs zo dat er in een gratis krant als de METRO tips worden gegeven aan vrouwen hoe zichzelf niet te verraden bij de uitvoering van deze daad.

Ik ben van mening dat als je een vrije open relatie wilt of hebt, dat je dat dan geheel zelf moet weten. Ik bedoel als je anderen in jullie relatie wilt betrekken en de andere partij staat daar open voor en heeft er geen moeite mee, tjonge leef gewoon je leven, doe je ding. Soms kan het echt fijn zijn voor je relatie om SAMEN stout te doen…om het vertrouwen te hebben in de relatie dat SAMEN stout zijn kan…

Maar dan hebben we nu dit concept, second love en consorten… het zegt eigenlijk dat stiekem gedrag, geniepig gedrag gedoogd wordt. Dat meerderen het doen… En ja ik ben niet dom of naïef, het gebeurd op een dagelijkse basis. Maar moet daar nu echt reclame voor gemaakt worden? Wat wil je dan je kinderen meegeven? Ik bedoel welke kans krijgt liefde dan? Ik bedoel zo’n zin als : ‘Bent u gelukkig getrouwd, ik ook’ – dan zet je toch vraagtekens bij dat geluk? Of ben je pas echt gelukkig als je zo’n second love erbij haalt? I

Want, ik zeg dit dan vanuit mijn eigen persoon, soms is 1 persoon echt genoeg. Dan kan je echt je maatje, je zielsverwant hebben gevonden in 1 persoon. En dan hoor je zo’n spotje en misschien ga je dan denken dat juist dat ‘normale’ 2 personen liefde iets vreemds is. Dat het gras bij de buren niet alleen groener is, maar dat je je geroepen voelt om dat gras nog te maaien ook… Terwijl je eigenlijk alles bij de hand hebt bij je eigen ‘ene’ persoon..

Ik wil een persoon heus niets opleggen, nogmaals je moet lekker zelf weten hoe je je relatie vormgeeft. Ik zou bijna zeggen probeer gewoon uit wat lekker voor jullie voelt. Ik heb ook genoeg geëxperimenteerd, dus geen vooroordeel of veroordeling van deze kant. Ik zou zelfs een heel epistel kunnen schrijven over mijn gedachten over monogamie en hoe dit in onze maatschappij ingebed is, terwijl het uitgangspunt volgens mij juist polygamie is… maar dat is weer een hele andere discussie…

Het enige wat ik me op dit moment afvraag is; ‘ben ik nu de enige die deze spotjes irritant vindt?’

mannen-en-vreemdgaan-vrouwen-en-vreemdgaan-overspel-plegen-vreemdgaan

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s