Keuzes

twijfel-maakt-menselijk

In het leven maak je allerlei keuzes.. sta ik op, ga ik door, blijf ik liggen, eet ik brood, eet ik niet, wil ik blijven, wil ik weg. Continue zijn we bezig met het maken van keuzes. En bij elke keuze komt de twijfel, doe ik het goed, maak ik de juiste keuze, ben ik nog op het juiste pad.

En soms maken we keuzes die onherroepelijk zijn, maken we een stap waarbij we alleen maar voorwaarts kunnen gaan, omdat alle deuren achter ons zijn dichtgeslagen. Of gebeurd er iets vreselijks onomkeerbaar, een overlijden, een onverwacht afscheid, waarbij de keus uit onze handen is genomen.

Het is niet altijd eenvoudig om alleen te staan te midden van al deze keuzes, is het soms ook niet eenvoudig om te weten welke keuze nu echt van JOU is en welke toch geboren uit de noodzaak om aardig gevonden te vonden, mensen ter wille te zijn, het goed te doen in andersmans ogen..

De keuzes kunnen gemaakt worden, moeten gemaakt worden en daar wil ik je wel bij ter wille zijn, naast je staan en samen brainstormen over wat nu bij jou hoort, wat nu echt een stille wens van jezelf is, wat nu omhoog naar boven kruipt om eindelijk erkent te worden….

Dreams can come true besef dat en choices HAVE to be taken….

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s