Dromen

De tekst gaat ; ‘De meeste dromen zijn bedrog’.

In het woordenboek staat; 

‘dro·men (droomde, heeft gedroomd)

een droom hebben

zich verbeelden

hopen op

suffen

droom (de; m; meervoud: dromen; verkleinwoord: droompje)

gedachten, beelden die in de slaap voor de geest komen

fantastische toekomstbeelden: iem. uit de droom helpen hem zijn vergissing laten inzien’

Vaak vergeten we bij het openen van onze ogen meteen waar onze dromen over zijn gegaan. Soms dan herinneren we flarden, hebben we een déja vu moment bij gebeurtenissen of blijft enkel het gevoel van de droom ons een hele dag volgen.

En soms heel soms dan herinneren we een hele droom, hele gesprekken, de gehele omgeving, de geur, de geluiden en gaan we op zoek naar de betekenis ervan. Lezen we boeken, stellen we vragen en komen erachter dat alles alleen maar meer vragen oplevert. Totdat we ineens een verband zien, een connectie voelen klikken in ons brein. Het antwoord van de droom is duidelijk…

Ik zou heel graag dat moment bij mensen willen zien, willen weten wat ze dan denken te weten, wat het antwoord is. Een droom is in mijn ogen namelijk je geest die verbanden heeft gelegd, je wil helpen om bepaalde stappen te zetten. Je verschillende scenario’s toont, zodat je een keus kan maken. Een droom is in mijn ogen het visualiseren van doelen, gekke, realistische, haalbare en onhaalbare doelen. 

Het kan ook een boodschap aan jezelf zijn om bepaalde zaken af te sluiten of juist uit te zoeken waarom je ze niet kan afsluiten. Waarom klamp je vast aan bepaalde dromen?

Vertel mij je dromen en wie weet komen we er dan achter dat wat eerst gek of onhaalbaar leek, juist voor het grijpen ligt, gewoon omdat je durfde te dromen met je ogen open!!!

 

Angelique                          geloven-in-je-dromen

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s