Business and Dreams

Er zijn wat mensen in mijn omgeving die mij vragen naar de oorsprong van mijn gedeponeerde naam. En ik ga nu proberen om daar ter introductie van mijn eigen persoon, antwoord op te geven.

Mijn naam is Angelique Duijndam en ik ben al een tijdje aan het worstelen over wat ik nu met mijn leven moet doen. Ik heb jaren gewerkt als Maatschappelijk Werker bij een opvang voor dak- en thuisloze jongvolwassenen. Helaas is deze samenwerking op een in mijn ogen niet zo nette manier gestopt, maar dat is een geheel andere vraag.

Als 40-er ga je je dan toch afvragen, goed wat wil ik dan met mijn leven verder. Ik ging bij mezelf te raden of ik nog haalbare dromen had en wat deze dus in feite inhielden. Zie hier mijn zoektocht begon en ik heb een sterk geloof in de weg van het leven…. dit wil zeggen waar de ene deur zich sluit, opent zich vanzelf een andere deur.. daar geloof ik dus heilig in.

En nu na een jaar voorzichtig de bodem bevoelt te hebben, langzame stappen heb gezet om verder te komen, heb ik een eigen website gemaakt, een prezi gemaakt en een nieuwe facebook…  Ik ben een ZZP-er geworden mét dromen en zie hier mijn naam Business & Dreams.  Wat ik zoal doe en wat je van mij kunt verwachten.. daar kom ik dus in mijn volgende blog op terug…

Groeten van mij!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s